lauantai 12. joulukuuta 2015

Hyvää musaa ja kirjoja

Perjantaina sain hienon Tartun kaupunginkirjaston punaisen kortin. Heti enimmäiseksi lainasin niinkin kevyttä luettavaa kuin lempikirjani Ylpeyden ja Ennakkoluulon, eestiksi Uhke ja eelarvamus.
Lisäksi olen lukenut faijalta saamaani 23 tosiasiaa kapitalismista -kirjaa. Tartulla on muuten ilmeisesti vahva mieltymys punaiseen, koska sekä kirjasto- että bussikortti ovat punavalkoisia. Ei siinä mitään on toi kirjastokortti huomattavasti kauniimpi kuin esimerkiksi Helmetin uus kortti. Mullahan nyt on se vanha kortti koska #hipsta ja #jonneteimuista ja #true90skid. Tai siis se on vaan paljon kauniimpi.



Koska Euroviisuthan ovat tunnetusti maailman paras asia, seuraan Eesti laulun karsintoja ahkerasti. Tällä hetkellä ehdokkaiden kappaleet alkavat ilmestyä kuultaviksi ja löysin ultimaattisen lempparini. Ainakin tähän mennessä. Kyseessä on Mick Pedajan Seis ja sen voi kuunnella alhaalta.


Kaiken kukkuraksi henkilöltä löytyy SoundCloud. Nautin nyt hyvästä musasta. Aika jees piirtämiseen ja runojen rustailuun (siis pääasiassa omien kipaleiden sanoittamiseen), kun suurin osa kappaleista on instrumental.

Asiasta kukkaruukkuun. Piirtelin taas vähän pitkästä aikaa (lol siis ekaa kertaa ku tulin Eestiin) ja piirsin mallista siluetteja. Järjestys sama kuin tehdessäkin, eli Rii, minä ja Veigs.




 Sitten vielä mun supersalainen Liekin joululahja. Liekillä on siis tapana kattoo Mashaa ja karhua tubesta, mutta sieltä sitä löytyy vaan venäjäks. Koska tää nyt on selkeesti tosi epäsopivaa niin ostin sille kyseistä sarjaa eestiks dubattuna, kun yritän aivopestä liekistä hienoa eestin puhujaa. Toivottavasti liekki tykkää. Ja toivottavasti Liekki ei oo mun blogin aktiivinen lukija vaikka innokkaasti internettiä käyttääkin.

2 kommenttia:

  1. Duh mul on hei Helmet sekä uutena että vanhana ja lisäks Kirkes uutena oon aika khuul #queenoflibraries #accesto8cities

    P.S. Siel on sentää bussikortti toisin ku erään vaihtokaupungissa jossa piti joka kuukaus ostaa paperinpalanen. Kyllä, kaikki 10 on tallella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei voitit aika reippaasti kirjastokorttien suhteen. tosta paperilippuhommasta, et se on kyllä todellinen ympäristöystävän valinta :D
      tääl bussikortin voi muuten hienosti yhdistää sun henkilötietoihin (kysymys kuuluu, että miksi, mutta kai se on sitten super kätevää). Ylipäätänsä täällä kysytään henkilönumeroo hiton usein ja mun pitää anoo jtn lupii et voin saada juttui ilman sitä, koska valitettavasti en ole eestin kansalainen :(

      Poista